Skip to main content
 • Hotelslaapkamer met prive sauna en bed Hotelslaapkamer met prive sauna en bed
 • Prive wellness met Jacuzzi whirlpool en douche Prive wellness met Jacuzzi whirlpool en douche
 • Wellness met houten tegels, Serena spa en plafonddouche Wellness met houten tegels, Serena spa en plafonddouche
 • Prive sauna met bed en grote jacuzzi en maatwerk sauna Prive sauna met bed en grote jacuzzi en maatwerk sauna
 • Bubbelbad met kleurenverlichting en grote vierkante regendouche Bubbelbad met kleurenverlichting en grote vierkante regendouche
 • Zithoek sauna met comfortabele waterbestendige stoelen Zithoek sauna met comfortabele waterbestendige stoelen
 • Inbouw doorkijkhaard gasloos met waterdamp, veilge haard Inbouw doorkijkhaard gasloos met waterdamp, veilge haard
 • Wellnesskamer met bed, fotobehang bloemen zwart wit,lichtplan Wellnesskamer met bed, fotobehang bloemen zwart wit,lichtplan
 • Inbouwkranen douche met nis en ledverlichting Inbouwkranen douche met nis en ledverlichting
 • Inbouwkranen dubbele douche met nis en ledverlichting Inbouwkranen dubbele douche met nis en ledverlichting
 • Grote werkende regendouche met verlichting, belevenisdouche Grote werkende regendouche met verlichting, belevenisdouche
 • Ronde saunakachel met opgieting, maatwerk sauna Ronde saunakachel met opgieting, maatwerk sauna
 • Wastafelkraan RVS met uitlopend water en natuursteen waskom Wastafelkraan RVS met uitlopend water en natuursteen waskom
 • Saunabediening touchpaneel zwart glas, digitaal Saunabediening touchpaneel zwart glas, digitaal
 • Finse sauna met infrarroodstralers en ronde designkachel Finse sauna met infrarroodstralers en ronde designkachel
Heerlijk relaxen

Privé Spa Bed & Wellness Noord Holland

Welkom bij ons nieuwste portfolio project: het interieurontwerp van een privé spa in een oude stolpboerderij in het prachtige Noord-Holland! Ik ben verheugd om dit project aan jullie te presenteren. Met dank aan de enthousiaste opdrachtgevers , die mij de geweldige kans hebben gegeven om hun droomproject te realiseren.

Wellnesservaring

Bij dit project stonden ontspanning, rust en luxe centraal. Mijn doel was om een sfeervolle en serene omgeving te creëren waarin de gasten optimaal kunnen genieten van een welverdiende wellnesservaring. Met respect voor de historische waarde van de oude stolpboerderij hebben de eigenaren en vakmensne mijn eigentijdse ontwerp gerealiseerd dat naadloos aansluit bij de oorspronkelijke architectuur.

Bij het betreden van de privé spa worden gasten verwelkomd in een uitnodigende ruimte, waar een vleugje modern design harmonieert met de rustieke elementen van de boerderij. Het kleurenpalet is zorgvuldig gekozen om een gevoel van warmte en ontspanning op te roepen, terwijl natuurlijke materialen zoals hout en steen zorgen voor een gevoel van verbondenheid met de omgeving.

Hygiëne whirlpoolbad

Een hoogtepunt van dit project is zonder twijfel de prachtige wellnessruimte, waar onze opdrachtgevers en hun gasten kunnen genieten van diverse faciliteiten. Een luxueuze jacuzzi, die volledig voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan hygiëne en waterbehandeling, biedt de ultieme ontspanning. Naast de jacuzzi bevindt zich een stijlvolle Finse designsauna met infrarood, waarin de gasten kunnen genieten van de voordelen van warmte en een rustgevende atmosfeer.

Voor degenen die de voorkeur geven aan verkwikkende waterervaringen, hebben we een elegante inloopdouche gecreëerd, voorzien van een grote beleveingsdouche met waterval, neveldouches en regendouche en hoogwaardige inbouwkranen. Hier kunnen onze opdrachtgevers en hun gasten zichzelf onderdompelen in verfrissend water en genieten van een verkwikkende douche-ervaring.

Om de algehele sfeer van rust en welzijn te versterken, hebben we gezorgd voor zorgvuldig gekozen verlichtingselementen. Door gebruik te maken van zachte, warme verlichting kunnen onze opdrachtgevers de gewenste sfeer creëren en een gevoel van sereniteit bevorderen. De dookijkhaard met waterdamp is rustgevend en volledig veilig.

Interieurontwerp privé spa

Het interieurontwerp van deze privé spa in de oude stolpboerderij in Noord-Holland was een uitzonderlijk project voor mij. Ik heb met veel plezier samengewerkt met onze enthousiaste opdrachtgevers van deze "Bed en Wellness" om een ruimte te creëren waar luxe, comfort en ontspanning hand in hand gaan.

Ik nodig je uit om onze portfoliofoto's te bekijken om een indruk te krijgen van dit prachtige project. Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd interieurontwerp en/of advies voor je eigen privé spa of wellnessruimte? Neem dan gerust contact met mij op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fotoalbum

Klik om fotoalbum te openen op beeldvullend formaat