Skip to main content

Nieuwbouw, verbouwing of restyling?
Tijd voor interieuradvies!

Bij nieuwbouw van een woning is het verstandig zo vroeg mogelijk te starten met het maken van een interieurplan. Zo kan in de bouw nog met alles rekening worden gehouden en krijg je de optimale indeling van de woning. Precies zoals je het wenst of, beter nog, je verwachtingen overtreft. een bestaande woning of ruimte kan worden verbouwd, maar soms is een re-styling al voldoende voor een complete metamorfose van je interieur. De frisse blik van een professionele interieurontwerper geeft je nieuwe ideeën. Een interieurontwerper kijkt met heel andere ogen naar je interieur en ziet vaak verrassende mogelijkheden. Laat jij je ook verrassen?

Interiordesign

"Vanaf het eerste mailcontact tot aan de oplevering was het een enorm plezier om met je te werken. Je nam uitgebreid de tijd en de rust om onze wensen aan te horen en je te verdiepen in de mogelijkheden. Je begreep precies wat de bedoeling was en kwam met een visie en een ontwerp dat onze verwachtingen ver overtrof. Tijdens de verbouwing was je altijd bereikbaar voor de uitvoerende partijen en op een vraag van wie dan ook kwam altijd snel een passend antwoord."

Dit is precies de reden voor mij geweest om in 2007 te starten met mijn eigen interieurstudio. Mensen blij maken met het interieur van hun woon-, werk- of leisure omgeving en de weg daarnaartoe zo leuk en soepel mogelijk te maken. Interior design gaat over een mooi inrichting, maar uiteindelijk draait het allemaal om de beleveing van personen die er wonen of verblijven. Zij moeten zich er thuis en op hun gemak voelen.

Spa- en wellnessdesign

Vanuit mijn eigen enthousiasme voor ontspannen in exclusieve spa en wellness omgevingen is het ontwerpen hiervan een specialisme geworden. Jouw beslissing om in een Home Spa of professionele wellness te investeren vraagt om kennis en ervaring van een professional. Zo weet je zeker dat er een aangename omgeving ontstaat waarin je tot rust komt en kunt werken aan je eigen gezondheid, schoonheid, levenskracht en welbevinden. Al sinds 2007 creëer ik spa en wellnessruimtes op een hoog niveau. Hierbij wordt enkel en alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en items. Voor levering van maatwerk sauna's, stoombaden, infraroodsauna's, whirlpoobaden en zwembaden werk ik samen met betrouwbare partners met een grote passie voor wellness en uitmuntend vakmanschap op hun vakgebied.

Exclusieve keukens

Na het in beeld brengen van de wensen, eisen en budget kan gestart worden met het maken van een compleet keukenontwerp. Vanaf de plattegrond wordt de indeling en routing bepaalt. Daarna wordt de keuken verder vormgegeven middels een 3D tekenprogramma. Aan de hand van zeer realistische impressies komen kleuren, materialen en zelfs verlichting tot leven. Zo kun je vooraf al zien hoe mooi en bijzonder jouw keuken gaat worden. Door creatieve oplossingen en ideeën te verwerken in het plan ontstaat een unieke en exclusieve keuken. Natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met aangrenzende ruimtes, zodat alles een harmonieus geheel gaat vormen. De vakmensen die het project kunnen uitvoeren zijn de belangrijkste schakels in het geheel. Ik breng je graag met ze in contact.

Exclusieve badkamers

Neem de tijd voor een exclusief ontwerp van je badkamer. Maak weloverwogen keuzes en verdiep je in de mogelijkheden. Als ik een badkamer ontwerp dan neem ik daar uitgebreid de tijd voor. Een ontwerp moet groeien. Het creatieve proces heeft zijn tijd nodig. Wie een compleet badkamerontwerp binnen een uur krijgt voorgeschoteld in een toonzaal, zal waarschijnlijk nooit de optimale indeling van de badkamer krijgen. Een goede ontwerper heeft kennis van sanitair. Maar zeker ook van speciale materialen en exclusieve wandafwerkingen zoals beton cireé. Verlichting, raamdecoratie, accessoires en badtextiel behoren ook tot de sfeermakers in een badkamer. Daarmee kan ik de wensen van een klant vertalen naar een uniek en persoonlijk badkamerontwerp. Daarbij wordt zeker rekening gehouden met de technische mogelijkheden en uitvoerbaarheid van het plan.

Tuinen

Door het enthousiasme van mijn opdrachtgevers over het resultaat van hun interieur kwam vanuit bestaande klanten steeds vaker de vraag naar een tuinplan. Dat resulteerde intussen al in meerdere geslaagde tuinontwerpen. Het is mijn motivatie om tijdloze tuinen te creëren die nauw aansluiten bij het interieur en de architectuur van de woning. Elk tuinproject is voor mij een begin aan een nieuwe reis, compleet met nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. Door gebruik te maken van textuur, kleuren, geuren, geluid, licht en schaduw creëren we een omgeving die zowel ruim of intiem kan ogen, elegant of stijlvol modern, decoratief of funtioneel. Altijd in lijn met de wensen van de opdrachtgevers. In samenwerking met vakbekwame hoveniers met kennis van beplanting worden de schetsen en impressies omgezet in unieke tuinconcepten.

Durf te vragen

Waarom een interieur ontwerper inschakelen?

Soms weet je precies wat je wilt, maar je weet niet hoe je dat kunt  realiseren. Een nieuwe bank uitzoeken kunnen de meeste mensen wel, maar het samenbrengen met een mooi vloerkleed, behang op de wanden, nieuwe raamdecoratie en de juiste kleuren verf kiezen wordt al lastiger. Bij een nieuwbouwwoning is dit de kans om je droominterieur te laten realiseren. Misschien heb je al de goede basis voor je interieur, maar krijg je er niet genoeg sfeer of warmte in. Of je zoekt een maatwerk kast, maar je weet niet waar je dan terecht kunt. Dan is een interieurontwerp voor je woonkamer een heel goed plan.